fbpx
POWER CIRCUIT
Wil je sterker worden, een ripped fysiek, een algehele sloper worden? Dan is deze training voor jou. Geen bodyweight oefeningen voor ons. We hebben het over Kettlebells, barbells, dumbbells, slamballs/wallballs en alle andere dingen die we zin hebben om op te tillen.
KETTLEBELL WORKOUT
Er zitten een paar hele fijne voordelen aan het trainen met Kettlebells. Je verbetert je Core strenght, je coördinatie en vet smelt weg terwijl je je spieren vorm geeft. een top training waarbij de tijd voorbij vliegt!
HEAVYBAG HIIT
KNALLEN GAAN WE! VERSTAND OP NUL, BLIK OP ONEINDIG EN BEUKEN MAAR!
UITERAARD LETTEN WE OP JE TECHNIEK (ZOALS ALTIJD) MAAR HET DOEL HIER IS LEKKER STUK GAAN.
FLOW
Vinyasa Flow Yoga is een dynamische vorm van yoga, waarbij verschillende houdingen door vloeiende bewegingen aan elkaar worden verbonden op het ritme van je ademhaling. De flow ontstaat doordat je volledig opgaat in de vloeiende stroom van houdingen en ademhaling. Hierdoor ontspan je en maak je spanningen en energie vrij. Bij deze vorm van yoga ligt de nadruk op dynamiek en kracht.
athlete circuit
welke sport je ook beoefent, je gaat dankzij athlete circuit beter worden. Je gaat verder en hoger springen, harder sprinten en verder kunnen rennen en explosiviteit opbouwen. Kortom een aanrader voor iedereen die z’n game wil verbeteren!
HEAVYBAG TECHNIQUE
het feit dat we geen contact mogen hebben, betekent natuurlijk niet dat we niet aan onze techniek kunnen werken. Dus is je voetenwerk, je stoot/trap techniek achteruit gegaan? kom dan mee trainen. De nadruk ligt op techniek, maar we gaan natuurlijk lekker knallen! TOEGANKELIJK VOOR ALLE NIVEAUS

LIEVER EERST EVEN PROBEREN?

WIJ BIEDEN EEN 3X PROBEREN kaart aan. kom lekker 3x mee trainen en laat ons je overtuigen.