fbpx

Sinds 2015

over ons

een training moet nooit een vervelend karweitje zijn

B Gym is gevestigd in het gebouw van B. Amsterdam, de grootste startup community van Europa. Een relaxte en coole community in de oude toetsenbord fabriek van IBM.

Bij B Gym vinden wij dat een training nooit een vervelend karweitje moet zijn. Dus of je nou bij ons leert hoe je moet klappen en trappen in onze KICKBOKSLESSEN of helemaal losgaat als Rocky op de zak in onze bokszaktrainingen, je hebt gewoon een goeie tijd!

In onze Circuittrainingen gebruiken we de laatste technieken en materialen, indien deze effectief en leuk zijn. Niet omdat ze “Instacool” zijn.  Wij kijken dus naar effectiviteit en fun factor. We hebben zelfs een glijbaan in onze gym om het extra leuk te houden. Kortom wij doen niet aan saai!

Dat vinden wij niet alleen, we hebben twee awards om het te bewijzen.

Zoals de GOAT Muhammad Ali al zei:

“It ain’t bragging if you can back
it up.”

veiligheid voorop

snel & veilig weer fit 

 In deze uitdagende tijden is het des te belangrijker om fit te worden en te blijven. Fitheid is niet alleen een fysiek ding, we hebben mentale weerbaarheid en flexibiliteit nodig om deze crisis door te komen. Daar hebben wij de oplossing voor.:

lekker komen trainen!!

Dan zorgen wij ervoor dat dit veilig en verantwoord gebeurt. Uiteraard houden wij ons aan alle RIVM maatregelen en zijn we op sommige punten zelfs strenger. Voor onze high intensity trainingen wordt altijd 3 meter rondom ruimte aangehouden en wij hebben een ventilatiesysteem met ruim voldoende capaciteit. Deze knallen wij tijdens de lessen helemaal open.