fbpx

JEUGD LESSEN

OP EEN LEUKE EN SPEELSE MANIER AAN ZELFVERTROUWEN EN POSITIEF ZELFBEELD WERKEN

JEUGD 12 tot 17 jaar

Maandag 17:00 tot 18:00 uur

Woensdag 17:00 tot 18:00 uur

 De les begint met een warming up met spelelementen. Daarna leert men de verschillende stoot en traptechnieken en combinaties daarvan. Veel van de oefeningen worden in tweetallen gedaan.

De kickboksles voor de jeugd is uiteraard aangepast aan de leeftijd van de kinderen. 

De kinderen kunnen bij ons met respect en plezier met elkaar trainen, technisch maar met ruimte voor spel en plezier. Discipline is erg belangrijk bij kickboksen, daar besteden we vanzelfsprekend aandacht aan. Kinderen kun je niet een uur lang uitsluitend laten kickboksen, daarom stoppen we veel spelelementen in onze training.  De ervaren en gediplomeerde trainer Melvin geeft een leuke en speelse les, op deze manier bouwen we aan een positief zelfbeeld en meer zelfvertrouwen.

graag een keer proberen?

Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis. Schrijf je hieronder in voor een proefles

wat kost het

  • Een proefles is gratis! schrijf je in via bovenstaande knop
  • De jeugdlessen kosten €30,- per maand voor twee keer per week. De betaling gaat via automatische incasso. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
  • Mocht je nog meer vragen hebben stuur dan een mail naar info@b-gym.nl
  • Tijdens schoolvakanties en nationale feestdagen zijn er geen trainingen. De vakanties zijn doorgerekend in de contributie.

 

Hoe zit het met bokshandschoenen

Bokshandschoenen en scheenbeschermers mag je de eerste paar keer lenen. Wij raden wel aan om zo snel mogelijk zelf spullen aan te schaffen. Deze verkopen wij in de gym.

Wat trek je aan

Een (korte) sportbroek en t-shirt zijn een prima outfit. 

Mag ik bLijven kijken

Wij vinden het geen probleem als je wilt blijven kijken. Je kunt prima bij de railing de les volgen. Let op niet met de les bemoeien of op andere manier afleiden.

Is kickboksen veillig

Zeer zeker. Wij letten heel scherp op of er niet te wild wordt gedaan en technieken naar het hoofd worden hoe dan ook niet gebruikt.