KICKBOKSEN

KICKBOKSEN

800 - 1000 kcal burned
60

minutes

Level: Hard
Limit of participants
20
Trainers:

Kickboksen het best bewaarde geheim.

Kickboksen wordt ook wel het best bewaarde geheim op sportgebied genoemd. Door de trap en stoottechnieken train je je hele lichaam, hierdoor bouw je een hele goede conditie op, je lijf wordt gehard en de lenigheid van de spieren wordt vergroot. Daarnaast stimuleert de geest en helpt het om een sterke en positieve mentale houding te ontwikkelen. Vergeet die runners high, de kickboks high is veel leuker!
Recreanten kickboksen
Bij B Gym kickboksen wij met recreanten. Dit betekent dat we niet met wedstrijd vechters trainen, maar met beginners. Daardoor is de sfeer een stuk relaxter, de kans op blessures een stuk kleiner en de training lekker laag drempelig is. De kickbokslessen zijn dan ook voor iedereen toegankelijk, los van conditie of ervaring.
Bij ons wordt er tijdens het kickboksen niet gespard en worden er geen traptechnieken naar het hoofd gebruikt. Er wordt op een traditionele manier getraind dat betekent dat de stoot- en traptechnieken worden geoefend met behulp van een trainingspartner. Kort gezegd, je stoot en trapt op elkaars open handschoen en dekking. Wij letten er heel goed op dat mensen dit op een rustige en beheerste manier doen en moedigen mensen aan om zelf ook aan te geven als ze iets te hard vinden gaan of het gewoon weg spannend vinden. De kans dat er op deze manier wat gebeurt is heel klein. Mocht je graag sparren, er is na de les mogelijkheid om te sparren.
Kickboksen voor vrouwen
Kickboksen een agressieve sport voor mannen? Die gedachte is al lang verleden tijd. Wereldwijd wordt kickboksen onder vrouwen steeds populairder. Niet zo gek, want zoals gezegd kickboksen verstevigt het lichaam van top tot teen, Een belangrijk aspect is het zelfvertrouwen dat vrouwen van kickboksen krijgen. Je zult sterker in je schoenen staan dan ooit tevoren. Je krijgt buikspieren en zenuwen van staal!
Voordelen van kickboksen:

– Afvallen
– Meer zelfvertrouwen
– Strak lichaam
Wil je een keer mee kickboksen? Klik op onderstaande link voor een proefles.

Proefles aanvragen